Elsker Du ligesom jeg de kendte Chokolade Hobnob KIKS? Så er det NU du skal spidse ører og BAGE dem selv! Det er 1:ste gang jeg prøver og de sidder Lige i Skabet - Hyggelig Tid i køkkenet, og Lækkerier til en God kop The eller Kaffe. Ready Set GO Baby ;o)
Opskrift til 16 stk
125 g Smør
80 g Brun Farin
2 tsk Lys Sirup
100 g Øko Havregryn, Grove
100 g Øko Fuldkorns mel
1/2 tsk Natron
1/2 tsk Bagepulver
Pinch af Havsalt
Chokolade Pynt:
100 g Mørk, Lys eller GOLD Callebaut Chokolade
30 g Smør
Start med at PISKE Smør & Brun Farin.
Tilsæt derefter Sirup & pisk det med.
Derefter røres/blandes Havregryn, Fuldkorns Mel, Natron, Bagepulver & Havsalt i.
Når massen er samlet til en Dej pakkes det i film og sættes på køl i ca: 15 min.
Tænd ovnen på 160gr varmluft.
Rul dejen i 16 stykker af ca: 25g
Placér på Bagepapir og tryk lidt ned i hver kugle så den bliver
en anelse flad - god afstand mellem hver kiks. Se evt. billeder herunder.
Bages 10 - 12 min. indtil Gylden Brun og DUFTEN, altså :o)
Mens dine Hobnobs køler af smeltes Chokoladen sammen med smør over vandbad.
Smør BAGSIDEN af hver Kiks nemt med smeltet Chokolade ved at bruge Bagsiden af en spiseske.
Efter et par minutter - når Chokoladen begynder at størkne - laver du de velkendte HobNob striber ved forsigtigt at trykke en gaffel 2 gange ovenpå hver kage :o)
Opbevares bedst på køl og holder sig vel en uges tid ... Altså det gør de jo nok ikke. Fordi, de smager SOOO Good og man kan ikke holde nallerne fra dem!
Hyggelig Gaveidé - Hyggelige til Madpakke Lykke Lækkeri - Hyggelige til Skovturen - Hyggelige til Eftermiddags Thé - Hyggelige til Aften Kaffen ...
Enjoy Your Hobnobs, Kærligst Mette :o)