Hippieyoga
mind. balance. energy. flow.


YOGA træning er ideelt supplement til alle sportsgrene. Din form bliver markant forbedret & du vil opleve øget frihed i hele kroppen

Yoga betyder at forene krop og sind. Yoga er et værktøj til at leve livet på smukkeste vis. Bringe krop og sind til helhed. Man kan sige yoga er en tilstand i krop og sjæl. Yoga stilner sindet således at du ser dig selv mere klart. En måde hvorpå man udnytter sit potentiale på bedste vis. Man skaber de bedste betingelser for livet.

Du kan læse, mene og få fortalt en masse omkring yoga, men den bedste måde at opleve yoga på er på måtten. DYRK yoga. MÆRK yoga. LEV yoga. Yoga er en 3-enighed hvor bevægelse, åndedræt samt opmærksomhed flettes sammen. De smelter sammen.

Ved at anbringe kroppen i asana´s (stillinger) statiske samt dynamiske & forbinde det med åndedræt, balancetræning, åndedrætsøvelser og nærvær i denne intelligente træning sker der processer i kroppen på et intenst og dyberegående plan. Spændinger frigøres i muskler, sener samt bindevæv og således føles kroppen måske lettere – gladere – mere ubunden og fri når du forlader yoga klassen. Over tid vil du højst sandsynligt også opleve at sindet bliver lettere. Du får mere glæde og intensitet i dit liv. Krop og sind er tæt forbundet og du kan ikke gøre noget godt for din krop uden det smitter af i dit sind. Prøv selv & se om det passer!

Det er vigtigt at slå fast at yoga ikke er noget quick fix – der skal tid og tålmodighed til at skabe forvandling og forandring.

Min egen erfaring med yoga handler om jeg skaber den ultimative følelse af velvære, overskud, styrke og glæde ved livet – ganske enkelt mere mod og plads til at leve livet efter mit hjerte.

Så at sige pudser og renser du dit *vindue* for skidt og snavs; således ser du klart uden filter – græsset føles grønnere, luften friskere og kaffen smager bedre. What’s not to like?!

 

Our services

Yoga & YogaRetreat

 by hippieyoga 


Temp

stay tuned


Mindful

Optimér dit potentiale fysisk & mentalt 

Mette Raahauge

500hrs+ Certified Yoga Teacher

Expertise