Certificeret yogalærer


Mit navn er Mette. Oprindeligt er jeg uddannet bankrådgiver og hele mit liv har jeg arbejdet med økonomi indenfor forskellige brancher. De sidste mange år som selvstændig i mit firma Raahauge Regnskab.

Sport, dans, motion, bevægelse, leg og kroppens velvære har altid haft min store interesse og for 6 år siden kom en uddannelse til fysiurgisk sportsmassør helt naturlig for mig.

LOVE at first sight. For 9 år siden skete det FANTASTISKE at jeg tog min første yoga klasse. På stedet forelskede jeg mig fuldstændig helt og aldeles i yogaens verden og væsen. Kærlighed fra første sekund. Man kan sige at jeg fandt yoga & yogaen fandt mig.

Min passion for yoga er STOR og siden jeg faldt for yogaen har jeg dyrket masser af den. Yoga inspirerer, transformerer og den forandrede mit liv. Den guider mig ud i den kunst det er at leve livet. Velværet i min krop og i mit sind udfolder sig på en måde jeg aldrig har oplevet før. Via stræk, stillinger, bevægelser, flows, stilhed, åndedræt og afspændinger bliver min krop og mit sind styrket og mere STÆRKT. Frit. Let. Nysgerrigt. Nærværende. Mit liv bliver mere intenst - på alle måder.

Yoga fylder og passionen brænder stærkt; jeg må bare undervise i yoga, dele ud & inspirere andre med dens livsglæde og velvære. I mere end 6 år har jeg undervist ugentlig hold. August 2018 afsluttede jeg min 1-årige mere end 500 timers yogalærer-samt mindfulness lærer uddannelse ved Yoga Skolen i Helsingør med Søren Rasmussen som underviser, mentor og vejleder.  Jeg underviser fortrinsvis vinyasa flow yoga og hatha yoga, afspænding, meditation samt mindfulness. 

 

 

I min yoga undervisning er alfa og omega at skabe en omsorgsfuld, tryg, rar og uformel stemning og atmosfære. Det er vigtigste for mig er, at du til enhver tid føler dig tilpas og velkommen. Selvom yoga for mig er en seriøs leg og – selvom vi træner intenst – er der altid plads til et smil og en sjov bemærkning. Yoga træning skal være et frirum, hvor vi nærer hinanden, styrker kropsindet og mærker livet der sker i os her og nu. Du er den, der kender din krop allerbedst og i min undervisning minder jeg dig altid om at lytte til kroppen og kun gå med det, der føles rigtigt for dig. Yoga handler om ultimativ selvforkælelse og egenomsorg.

Du træner grænser og grænseløshed; kropsligt & mentalt – du styrker, genopbygger, renser og revitaliserer krop & sjæl.

Yoga er at tillade livet –  at sætte livet FRI :o) Det er også min intention i yogarummet. Der er plads til alle. Kom som du er – velkommen!

Kærligst, namasté Mette

hippieyoga

mind. balance. energy. flow.