Solskin, Squash & Meatfree Monday
Meatfree Monday med Super lækre Squash frækkedeller :o)
En SKØN smuk solskins mandag i marts slutter med sprøde, sunde & supar nemme
squash frikadeller. Perfekt alternativ til traditionelle frikadeller. Efter en lang gåtur langs
stranden i strålende solskin, rundt om Kronborg Slot & Nordhavnen var jeg lige i humør
til tasty dinner med masser af grøntsager :o)
Lad dig glad inspirere til et sundt meatfree måltid.
Her kommer opskriften til 2 personer:
2 stk øko squash (ml. str.) groft revet
1 lille øko løg fint revet
1 øko æg
1 håndfuld revet ost (her cheddar)
1 håndfuld mandelmel (alternativt hvedemel)
groft salt & friskkværnet peber
smør & olivenolie til stegning
Bland alle ingredienser godt sammen. Steg på pande i smør & olivenolie
til de danner en sprød skorpe og er gennemstegt.
Idag serveret med ristede svampe og tomater. Græsk yoghurt & en tæske lækker
farvestrålende salat bestående af rødt spidskål, spinat, æbletern, hjertesalat &
granatæble vendt i friskpresset appelsinsaft.
Pænt sikker på at du & din familie vil ELSKE mine mandags snyde frækkedeller :o)
God Fornøjelse & Velbekomme!
Kærligst, Mette