Supar Tasty Frittata :o)
Meatfree Monday Inspiration
Nem. Sund. Sprød & Uimodståelig.
Lad dig friste af Min Mandags Vegetar Frittata fyldt med
lækre blandede grøntsager. Den er en SUPAR idé til et meatfree måltid – & og
smager rigtig godt sammen med en grøn salat, græsk yoghurt, hummus &
måske groft brød. Den er også madspilds venlig da stort set ALLE slags grøntsager
kan bruges … så intet går til spilde af rester i køleskabet.
Opskriften er til 2personer.
4-5 store øko æg
3fed hvidløg
1 stort rødløg
1 rød peber
1 god håndfuld brune champignon
1 bundt asparges broccoli
1 bundt grønne asparges
Oliven olie & smør til stegning
Havsalt & friskkværnet peber
Parmesan ost
Hak hvidløg fint & skær øvrige grøntsager undtagen asparges i mundrette stykker.
Svitses & steges i smør & lidt olivenoile til de tager farve, men stadig har ‘bid’ i sig.
Krydr med havsalt & friskkværnet peber.
Hæld grøntsagerne i bunden af et fad.
Pisk med en gaffel æg sammen & krydr igen med salt & peber.
Æggemasse hældes over grøntsager & pyntes med de hele asparges.
Drys (rigeligt) med parmesan ost over.
Bages ca. 30min ved 200gr indtil din Frittata er gylden og gennembagt.
Idag spiste vi grøn salat bestående af spidskål & spinat vendt i mormor fløde dressing.
Dertil hummus, græsk yoghurt, grønne ærter & små cherry tomater.
Sundt. Lækkert. Velsmagende. Organisk :o)
Håber min aktive taknemmelige SOLSKINS mandag aftensmad her på SMUKKE 1ste April har inspireret DIG til
et lækkert & nemt vegetarisk måltid :o)
Velbekomme & Namasté
Kærligst Mette