LCHF Bounty Bars
Lækre Bounty Bars :o)
Hjemmelavede Low Carb High Fat kokos & chokolade bars smager bare SÅ meget bedre end original versionen.
Hvis du ligesom jeg ELSKER alt kokos vil du ELSKE de her darlings!
Lavet på gode økologiske ingredienser & du har en tæske lækker godbid til en kop
the eller kaffe. ADVARSEL: Stærkt vanedannende ;o)
Opskrift til ca 20 stk.
Creme fra 1 dåse fed kokosmælk
2 spsk. Sukrin (eller efter smag)
2 store spsk. god kokosolie
150g groft kokosmel
200g mørk chokolade (70% eller 80-85%)
1 lille spsk. kokosolie
Ristede kokosflager & kokosmel til pynt
Stil kokosmælken i køleskab et par timer inden du skal bruge den.
Så kan du nemlig skille kokoscremen fra kokosvandet.
Du skal bruge selve kokoscremen som du smelter i en lille kasserolle
sammen med kokosolien. Tilsæt Sukrin & kokosmel og rør det sammen
til du har en tyk grød.
Beklæd en lille form med bagepapir & hæld kokosgrøden ned i formen.
Pres godt sammen så overfladen bliver jævn. Køl af i køleskab eller
fryser indtil kokosmassen er stivnet. Skæres derefter med en super
skarp kniv i ønskede stykker.
Smelt chokoladen over vandbad og brug 2 gafler til at dyppe dine Bounty Bars
til de er helt dækkede af chokolade. Sæt dem på bagepapir & pynt med ristede
kokosflager & groft revet kokosmel. Nyd dem når de er afkølede :o)
De holder sig fint flere dage i køleskabet – hvis de ikke bliver spist inden!
I mit hus er det her absolut favorit chokolade lækkerier til weekenden. Nyd dem
med god samvittighed og HUSK at spise langsomt. Tyg, sans og NYD hver bid og hver mundfuld.
Det er også en sød og hyggelig veninde / søster / mor gave. En fin lille æske Bounty
Bars pakket i papir. Always MADE WITH LOVE :o)
Namaste, Kærligst Mette