Lækker Lørdags Laks
Laks med persille, citron & asparges :o)
Sundt, Nemt & Lækkert!
Køb et godt stykke laks hos fiskehandleren og forkæl dig selv & familien
med den her nemme & super lækre aftensmad!
Du skal bruge:
Laks uden skind (400g. 2 pers)
Asparges (1 bundt)
Øko citroner
Øko smør
Øko persille
1 fed hvidløg
Havsalt & friskkværnet peber
På bagepair lægger du den skyllede laks i midten & de skyllede asparges ved siden af.
Pres frisk citronsaft på sammen med salt & peber.
Blødgør en STOR skive smør med en gaffel & ibland presset hvidløg, citronsaft
af 1 citron samt salt & peber. Hak en håndfuld frisk persille groft og bland det i.
Smørblanding lægges på laksen & pynt herefter med citronskiver.
Bages i forvarmet 180gr. varm ovn – ca. 25min, afhængig af hvor stor mængden er :o)
Serveres med cherrytomat, bøffel mozzarella & frisk basilikum salat. Stænk med en god olivenolie &
et drys havsalt – SÅ bliver det ikke enklere og bedre!
Velbekomme & God weekend.
Kærligst, Mette